Orientalisk massage

Denna sensationellet ljuvliga och annorlunda massagebehandling får Du inte missa!
Jag använder mig av varma stenar med väldoftande kryddor. Huden peelas lätt tillsammans med smält Granitasmör och Marula C-vitaminolja  som värmts upp. De varma oljorna och stenarna blir en underbar avkopplingsmassage som fyller alla dina sinnen. Härligt nu när det börjar bli kallare i luften.

 


Dagens syssla

 

 
Dagena arbete blir att göra iordning kursmaterial till nagelvårdskurserna i veckan.
Kursdeltagarna ska få lära sig hur man vårdar sina händer och naglar på ett bra sett inför vintern.


Spraytanning

 
Jag har varit och gjort spraytanning. Ett snabbt sätt att få färg på kroppen. Kolla in skillnaden!

Bitna naglar ....


Vill man bli fin direkt och inte vänta på att de egna naglarna ska växa ut eller så tycker man att det är svårt att låta bli den egna nageln. Det finns hjälp. Ett konstmaterial ger inte samma känsla att bita på. Händerna och naglaran ser fina ut direkt och det är lättare att låta bli att tugga på naglar och nagelband.


SPA-upplevelse för händerna

 
Gör dina händer mjukare och lenare med peeling och hand mask. Dessa två produkter samarbetar för att du ska få ett optimalt resultat. CND exfoliating crystals som hjälper huden att få bort döda hudceller och återuppbygger. CND crystal activator hjälper huden att bibehålla fukten, mjukgör och reglerar pH-balansen. Ett steg för skönare händer som du inte har lust att bita på!

Bitna naglar 2


När man vill sluta bita på naglar och har bestämt sig. Är det bra att börja med manikyr på naglarna. Vilket innebär att man bl.a. snyggar till nagelbanden. För att sedan olja in nagelbanden så de blir mjuka och snidiga. Myrraolja är en bra olja som smakar lite speciellt om naglarna skulle halka in i munnen. Myrraolja är inte giftig.


Bitna naglar



Vill du sluta bita på naglarna måste du verkligen bestämma dig. En del tycker att det går lätt men de flesta tycker det är svårt. Men det finns en hel del man kan göra för att underlätta. Fortsättning följer denna vecka! 


Strålar


Dekorativa streck på Nubar matt collektions Prevail.


Nubar Matt Collektion, Contempo


Nubar Matt collektion, Contempo en av fyra härliga nyanser.


Nubar Matt Collection


Det senaste i nagellack! En matt yta, fyra läckra röd - lila nyanser. Kom in och kolla.


Snygga naglar....


Klassisk fransk manikyr med gliter på tipparna! Läckert!


Pyssla om mig dag!


Bordet är dukat! Fyra tjejer hade "pyssla om mig dag" på salongen lördag eftermiddag. De gjorde ansiktsbehandling på varandra med de härliga produkterna från franska Sothys.


Gröna naglar igen....


Naglarna är lackade med två lager Nubars Earth. Därefter är det vita och ljusare gröna (Nubars Reclaim)streck över nagelplattan. För att ytterligare piffa till det är det glitter punkter diagonalt över nageln. Läckert eller hur?


Ambassadörsbesök



Dagen startade jag på Kungshögaskolans gymnasium, SP2. I en timme berättade jag för denna grupp om hur det är att vara företagare. Förhoppningsvis fick de med sig något de kan ha nytta av i sina UF-företag. Lycka till!


Torsdag...


Börjar dagen med ett besök på Kungshögaskolans gymnasium. Som ambassadör för kvinnligt företagande ska jag berätta om hur det är att vara företagare och varför jag blev företagare. Ett intressant och spännande uppdrag.


Klassisk dekor


Fransk manikyr med klassiska guldstreck som förhöjer utseendet på naglarna.


Tisdagsnaglar


Piffa till din franska manikyr svarta streck och silverstreck. Lägg en kristall där strecken går ihop.
Snyggt och fräckt!


Elevarbete


Så här fin blev Sandra när eleven Sara lagt material på naglarna och lagt makeup med mineralmareup från Jane Iredale. Sara är nu på tredje året, Stylistlinjen, Ljungstedstka skolan i Linköping


Brudnaglar igen....


Det är otroligt roligt att göra naglarna fina på en tjej som ska gifta sig. På bilden ses en av dessa med förstärkning på egen nagel med tre förlängda naglar. Enkel fransk manikyr med rosa fjäril. Denna brud gifter sig på lördag 5/9


Ögonfransförlängning med vippor

Vill du slippa mascara? Då kanske ögonfransförlängning är något för dig. Läs mer om det på min hemsida.

 

 

 


Nagelvårdskurs

Nytt datum för nagelvårdskurs, onsdag 30/9 kl. 18.00

Lär dig vårda, lacka och dekorera dina naglar.
Du får göra en lyxmanikyr på dig själv med guidning genom alla moment, från att vårda till att lacka och dekorera. Minst 4 deltagare för att kursen ska genomföras, max 8. Kursen är på ca 2 tim (är kursen fulltecknad, 8 personer, kan jag tänka mig att det tar lite längre tid).
Nagelfil, nagelborste, kompendium, frukt och dryck ingår i kursen.
Pris: 250:-/person
Efter fullföljd kurs utdelas diplom.
Endast föranmälan, anmälan är bindande.


Greener


Gröna, sköna naglar Nubars nya "

Skogstema i skyltfönstret

 
Idag har jag skyltat om i mina fönster. Det är alltid roligt när det blir fint. Det blev skogstema till de gröna härliga lackerna.
Har också hunnit med ett möte i Motala med CK lärkonsult som jobbar med skräddarsydda utbildningar till privatpersoner, vårdföretag, komuner och landsting. Vi träffades på Nettans Livskvalite .


RSS 2.0